miercuri, 9 martie 2011

Shoe Rules

Anul trecut revista Harper’s Bazaar  a lansat o carte despre sfaturi in domeniu de stil. Am selectat un element din aceasta care mi se pare important pentru subiectul pe care il dezbat in aceasta postare: incaltaminte. Cartea include un ghid, shoe rules, pentru ca:
“It’s no secret that women adore shoes”
Aceasta pereche de botine merge perfect cu skinny jeans: 
Nu cumparati incaltaminte daca nu puteti merge pe ea; chiar daca ADORATI un model!

Purtaţi incaltaminte colorata! Încercaţi pantofi de culoare kaki cu alb şi pasteluri; daca le purtati cu o rochie rosie se cere încălţăminte neutra!

Alegeti cu atentie! O rochie over-the-top merge cu pantofi cu toc jos.
Daca vreti sa aveti parte de un look spectaculos, un pantof ca cel din poza de sus va va scoate din anonimat!

PURTATi ce este potrivit pentru fiecare tinuta!
Un pantof deschis in fata nu este alegerea cea mai buna pentru un costum conservator, 
un pantof cu talpa joasa poate fi prea casual pentru o rochie cocktail si sneakersii sunt pentru gimnastica si casual jeans. NICIODATA nu o sa gresiti daca alegeti un classic black pump !

Spuneti NU Stilettos pentru tinutele de zi, de plimbari! Incaltamintea cu tapla joasa este recomandata, dar daca vreti sa fiti mai inalte, talpa ortopedica merge de minune!

Marcheaza momentele! Sandalele stiletto    reprezinta totul pentru un look sexy!


Pantofii au locul lor! Pentru seara este bine sa purtati un pantof inchis sau un pantof deschis in fata!

Pentru acest gen de pantof este recomandat sa purtati o rochie cu lungimea de un centrimetru deasupra genunchiului! Dar daca purtati o fusta sau o rochie scurta, este recomandat un toc  nu asa de inalt sau chiar incaltamine cu talpa joasa!
Purtati Balerini cu hainele adecvate! Hainele dvs ar trebui modificate la croitor pentru a cadea bine pe corp; un pantalon trebuie sa aiba lungimea peste glezna si  o rochie trebuie sa aiba lungimea deasupra genunchiului!


Ganditi-va la echilibru! Un pantof cu tocul gros ofera un aspect stratificat, si deasemenea, daca purtati o wispy-dress, sandalele cu barete subtiri sunt indicate!


1 comentarii:

Deborah spunea...

I Love shoes =)))

Trimiteți un comentariu

 
Statistici web